Vacature_beeld algemeen_meisje

De secretaresse
van morgen
werkt hier

Favicon-jonkerbosch
Sliderbeeld_Vacature_meisje2_mobiel_collega

Ben jij die secretaresse?

Jonkerbosch is het eerste Medisch Specialistisch Bedrijf van Nederland. En van oorsprong nauw verbonden met het top-klinische opleidingsziekenhuis CWZ en de regio Nijmegen. Onze sterke maatschap bestaat uit 85 vrijgevestigde specialisten in 11 vakgroepen, opleidingsassistenten, onderzoekers en stafmedewerkers en kenmerkt zich door saamhorigheid, goede sfeer en een eigen autonome aanpak. Jonkerbosch wil altijd beter. Vanaf het eerste uur ondernemen wij in de medische zorg. Wij werken samen dag in, dag uit aan de zorg van nu, wij kijken verder dan vandaag. Onze zorg heeft de toekomst!

Jonkerbosch is het eerste Medisch Specialistisch Bedrijf van Nederland. En van oorsprong nauw verbonden met het top-klinische opleidingsziekenhuis CWZ en de regio Nijmegen. Onze sterke maatschap bestaat uit 85 vrijgevestigde specialisten in 11 vakgroepen, opleidingsassistenten, onderzoekers en stafmede-werkers en kenmerkt zich door saamhorigheid, goede sfeer en een eigen autonome aanpak. Jonkerbosch wil altijd beter. Vanaf het eerste uur ondernemen wij in de medische zorg. Wij werken samen dag in, dag uit aan de zorg van nu, wij kijken verder dan vandaag. Onze zorg heeft de toekomst!

Werk jij graag zelfstandig? En sta jij met je stevige persoonlijkheid garant voor een sterke ondersteuning van onze artsen? Dan ben jij de secretaresse die wij zoeken.

Samen met nog een secretaresse vorm je het secretariaat interne geneeskunde. Je werkt voornamelijk met 22 internisten, ca. 30 arts-assistenten en de manager. In onze werkzaamheden stellen we de patiënt centraal en gaan we voor waardevolle zorg. We zijn een hardwerkend informeel team, waarbij dienstverlening en pro-activiteit hoog in het vaandel staan.


Wat ga je doen?

In deze functie werk je op woensdag en vrijdag en ben je alleen verantwoordelijk voor de werkzaamheden op het secretariaat. De andere secretaresse werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Je geeft optimale secretariële en administratieve ondersteuning aan de internisten en arts-assistenten. Jij bent een echte spin in het web wanneer je telefoongesprekken afhandelt en hierin prioritering weet aan te brengen. Huisartsen weet jij hierdoor naar de juiste medisch specialist door te verbinden. Verwerking van medische brieven, het plannen van afspraken, eenvoudige roosterwerkzaamheden en de organisatie rondom kantoorbenodigdheden en vergaderruimtes is aan jou wel toevertrouwd. Vanzelfsprekend heb je ervaring met Microsoft Office en is het verwerken van inkomende en uitgaande (digitale) post geen probleem. Het betreft een back-office job, gericht op de bedrijfsmatige ondersteuning van de artsen en arts-assistenten. Je hebt weinig tot geen contact met patiënten.


Zo maak jij het verschil

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding tot secretaresse of medisch secretaresse. Je hebt kennis van de medische terminologie, of bent bereid je hierin te bekwamen.
Je bent voor artsen de onmisbare schakel en zorgt dat de zaken goed verlopen. Je hebt een dienstverlenende, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding waarin de zorg voor patiënt centraal staat.

Je staat stevig in je schoenen en zelfstandig werken kun je goed. Je kennis en ervaring met Microsoft Office is up to date en je typevaardigheid is goed.

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde mbo-opleiding tot secretaresse of medisch secretaresse. Iemand die nauwkeurig werkt, organisatiesensitief en integer is en humor heeft! Collegialiteit is een voorwaarde, ervaring met HiX een pré en stressbestendigheid een must. Je kennis en ervaring met de Microsoft Office programma’s is up to date en je typevaardigheid is goed.

 

Wat je van ons krijgt

Een salaris van € 1.938,- tot maximaal € 2.882,- bruto per maand (FWG 35) bij een 36-urige werkweek.
Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd met CWZ.
Arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen.
Een goede pensioenopbouw bij Zorg & Welzijn, waaraan de werkgever de helft bijdraagt.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, voordelige verzekeringen en een aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sportschoolabonnement.
Omdat wij een goede balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk vinden faciliteren wij:
-   een uitgebreid vitaliteitsprogramma ‘sterk in je werk’. Tevens loopbaanadvies en coaching;
-    een aantrekkelijk programma van onze actieve personeelsvereniging ‘Zorgvrij’;
- een fietsbonussysteem. Medewerkers die op de fiets naar het werk komen, kunnen punten sparen die voor cadeaus verzilverd kunnen worden.

Meer informatie

Organisatieonderdeel: Medisch Specialistisch Bedrijf

Vakgebied(en): Administratief & Secretarieel

Aantal uren per week: 16 uur

Opleidingsniveau: mbo

Reageren vóór: 21-06-2021


Meer weten, solliciteren of meelopen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeanny van Riswick, manager OE Interne Geneeskunde via telefoonnummer 024-3658740. Of kijk op https://www.cwz.nl/patient/polikliniekenteams/interne-geneeskunde-polikliniek/gerelateerde/specialismen/gerelateerd/interne-geneeskunde/ en https://www.msbjonkerbosch.nl.

Ben je enthousiast geworden over de functie van secretaresse interne geneeskunde? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Jeanny van Riswick, manager OE Interne Geneeskunde.